Škola

Škola stranih jezika "Mediter" osnovana je 2002. godine. U školi se održava nastava engleskog i nemačkog jezika za decu i odrasle.

Prioritet škole Mediter jesu obrazovani i kvalitetni predavači, tj. diplomirani profesori Filološkog fakulteta. Pored diplome Filološkog fakulteta, naše profesore prvenstveno odlikuje velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Nastava se održava u malim grupama od 2-8 polaznika, u adekvatno opremljenom prostoru i prijatnoj atmosferi koja Vam omogućava da na kvalitetan način savladate gradivo i položite završni ispit.

Primarni cilj škole Mediter jeste praćenje napretka svakog polaznika individualno. Trudimo se da svima pružimo podjednaku pažnju, motivaciju i omogućimo savladavanje gradiva kao i nadoknadu propuštene nastave.

Ono što nas razlikuje od ostalih jeste velika posvećenost i profesionalnost u radu i ono što godinama naši polaznici ističu kao najveći kvalitet naše škole jeste angažovanje profesora, pomoć polaznicima i velika motivacija za što kvalitetnije podučavanje, kako dece tako i odraslih. Kao dokaz za to jeste veliki procenat polaznika (oko 90%) koji nam svake godine ukazuju poverenje i nastavljaju pohađanje nastave u našoj školi. Trudimo se da uz sva savremena dostignuća iz oblasti lingvistike i filologije ugradimo i svoje lične strategije i iskustvo, motivaciju i ljubav prema predavanju. Upravo je i to razlog što smo postali prepoznatljivi po modernoj, interaktivnoj nastavi i velikoj želji da svakom pojedincu izađemo u susret i prilagodimo se njegovim potrebama i napretku.

Verujemo da je danas znanje stranog jezika neophodno, ne samo jednog već i više. Kako biste uspeli u svom poslu, ali i da biste se sigurnije osećali u svakodnevnom životu, neophodno je da znanje stranog jezika shvatite kao imperativ. Ali važno je razumeti da je učenje jezika proces koji traje mesecima, tj. godinama, kao i da je uloženi trud, vreme i novac vredan rezultata koji Vas očekuju.

Kvaliteti koji nas izdvajaju su svakako sledeći:

* prijateljski i posvećeni odnos profesora
* stručni profesori sa diplomom Filološkog fakulteta
* male grupe polaznika
* individualan pristup svakom polazniku
* moderna učila, dodatni materijal
* nivoi usklađeni sa nivoima CEF-a (Common European Framework for Languages)
* adekvatna, stalna pomoć i besplatne konsultacije profesora
* besplatno testiranje pri upisu i razgovor sa profesorom
* prijatan ambijent, klimatizovane učionice, parking prostor
* wireless Internet konekcija u celoj školi
* jasne i tačne informacije, detaljna obaveštenost svih polaznika o uslovima i detaljima nastave.


Zakažite i dođite na besplatno testiranje i razgovor sa našim profesorima i uverite se da su naši đaci nama na prvom mestu kao i njihov napredak i uspeh!!!

skola mediter 1
skola mediter 1
skola mediter 1a
skola mediter 1a
skola mediter 1b
skola mediter 1b
skola mediter 1c
skola mediter 1c
skola mediter 2a
skola mediter 2a
skola mediter 3
skola mediter 3
skola mediter 4
skola mediter 4
skola mediter 4a
skola mediter 4a
skola mediter 5
skola mediter 5
skola mediter 5a
skola mediter 5a
skola mediter 6
skola mediter 6
skola mediter 7
skola mediter 7

Back to Top